HOLISTISKA MASSAGEBEHANDLINGAR


MASSAGE


Massage är härligt och har många positiva fördelar. Några av dem är att den har en avslappnande effekt på både kroppen och sinnet. Genom att minska stress och spänningar i kroppen, samt få ytliga muskler att slappna av kan massage även bidra till minskad smärta. Det är även vanligt med förbättrat immunförsvar som stimulerar kroppens egen läkning.

Aromamassage

AROMAMASSAGE


Aromamassage är en avslappnande och lugnande massage där du masseras med eteriska oljor. Som kund väljer du vilka oljor du vill masseras med utifrån dina behov. 

Behandlingen passar alla, men är särskilt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Den passar även bra för dig med värk i kroppen och anpassas lätt efter dina behov. Jag arbetar med rena, fina massageoljor från Young Living samt härliga ekologiska och veganska massageoljor från Grevinnans Rum i Gränna. Jag använder också massageoljor från svenska Maria Åkerberg. Allt för att vi ska hitta det bästa för just dina behov.

Aromamassage är också bra för att aktivera oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är vårt ”må bra- hormon”. Behandlingar med dofter tillför det lilla extra. Aromamassage kan göras i 2 olika behandlingar:


 • Aromamassage 60 min, 790 kr

Helkropp: Rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar och händer.

 • Aromamassage deluxe 75 min, 890 kr

Helkropp deluxe: Helkropp + ansikte, huvudmassage och het handduk på rygg för djupgående effekt.


Regndroppsmassage

REGNDROPPSMASSAGE


Avslappande och väldoftande massage med eteriska oljor och regndroppsteknik, dvs droppar som faller mot huden.
Oljor som används är bland annat
oregano, cypress, pine, mejram, pepparmint och aroma seis.

Regndroppsoljorna stryks först ut på fötterna och sedan på ryggen med mjuk massage. Het handduk på ryggen ingår för djupgående effekt.

Massagen är väldigt välgörande för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg.  Behandlingen är också ett bra val för dig som söker en stunds avkoppling och njutning. Oljorna är också kända för att stärka upp immunförsvaret. De kan hjälpa till att balansera upp kroppens energicentrum och att frigöra blockeringar.

Regndroppstekniken bygger på uråldrig kunskap och är en kombination av vitaflextekniken från Tibet, Laktoindianernas fjäderlätta beröring och den historiska användningen av eteriska oljor.
De naturliga, rena oljorna från Young Living kan stötta immunförsvaret vilket kan hjälpa kroppen till självläkning. Ofta mår vi också känslomässigt bättre av de väldoftande oljorna.


 • Regndroppsmassage 75 min, 920 kr
Andlig regndroppsmassage

Kombinerad behandling REGNDROPPSMASSAGE "FEELINGS-OLJOR OCH "MEMORIA HEALING"


Memoria healing och de eteriska oljorna i Feelings-kittet - vilken fantastisk kombination!

Memoria healing är en högfrekvent energi som jobbar med sinnet, det mentala. Memoria hjälper oss att väcka minnen som ligger i vårt undermedvetna, som vi har förträngt, men ändå påverkar oss i vårt liv idag. Den hjälper oss också att komma tillrätta med minnen från nuet som finns i våra tankar.

De olika blandningarna i feelings-kittet har sin utgångspunkt i forskning om hur man använde eteriska oljor i det gamla Egypten. Blandningarna är avsedda att hjälpa till att frigöra gamla negativa minnen som kan inverka på vårt välmående idag. Känslor påverkar alla aspekter av livet och har en stark inverkan på vår hälsa och livsglädje. Blandningarna har komponerats för att hjälpa till att frigöra och lösa upp negativa känslor och främja en upplevelse av hopp, mod och glädje.


Behandlingen är bra att göra tre gånger, eftersom healingen jobbar på olika sätt och nivåer under dessa behandlingar.


 • Kombinerad behandling - Memoria healing och massage med Feelings-oljor
  90 min, 990 kr
Healingmassage

HEALINGMASSAGE MED AROMAOLJOR


Healingmassage är en behandling där jag kombinerar det bästa av båda världar. Behandlingen innehåller olika moment med både healing och massage samt eteriska oljor.
Healingmassage passar den som vill uppmärksamma både sin fysiska och andliga sida. Du får healing genom hela behandlingen samtidigt med massage på ben, rygg och ansikte. Jag använder mig också av eteriska oljor vid massage på fötterna.

Behandlingen mjukar upp muskler samtidigt som den jobbar psykiskt och löser upp blockeringar och spänningar. Healingmassage är balanserande energimässigt, så den kan både verka lugnande och ändå uppiggande.

Chakrabalansering ingår. Här jobbar jag med kristaller som du själv får välja till varje chakra. 

Även en form av healing som tillför ljus som samtidigt tar bort tunga energier ingår.

Healingmassage för en väldigt avslappnande stund.


 • Healingmassage med aromaoljor (valfritt)
  90 min, 960 kr
Healingmassage

HOT STONE MASSAGE


Hot Stone Massage är en härligt avslappnande och djup massage med varma lavastenar som stryks över kroppen. Stenarnas värmande effekt i kombination med eteriska oljor förstärker massagens förmåga att mjuka upp muskler och minska spänningar. Det är en lugnande och stressreducerande massage som främjar harmoni och ett positivt energiflöde. Den ökar även blod- och lymfcirkulationen, samt är renande och ger ny kraft och energi.
Hot Stone Massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande! Den innehåller mjuk aromatisk massage av: rygg, ben, fötter, armar, händer, översta delen av bröstkorgen runt nyckelbenen samt ansikts- och huvudmassage.

Även här väljer du en massageolja med eteriska oljor som passar för dina behov. • Hot Stone Massage de Luxe ca 90 min, 990 kr
Healingmassage

KLANGMASSAGE - SOUND HEALING 


Klangerna strävar efter ordning.....

Om vi genom ex stress, oro eller överbelastning hamnat i "disharmoni" så kan vibrationerna från skålarna hjälpa oss tillbaka till den ursprungliga ordningen av harmoni. Klangerna försätter oss i harmoni med vår egen vibration, och låter oss nå en djupare avslappning. Det är i avslappningen som kroppen kan läka och ta emot energi, vilket kan skapa förutsättningar för harmoni. Eftersom vi består av ca 80 % vatten så är det inte konstigt att klangerna enkelt går genom hela kroppen, precis som när vi nuddar en stilla vattenyta. vattnet är också det som leder kommunikationen i våra kroppar.

Klangmassagen kan hjälpa till med att:

- Uppnå ett tillstånd av djup avslappning

- Stärka de självläkande krafterna

- Lösa kroppsliga och själsliga spänningar och blockeringar

- Skapa ny livsglädje

- Skapa harmoni, inre ro och balans

- Stärka endorfintillförseln och sträva efter helande

- Ge kropp och själ en stunds vila.

Under en behandling placeras skålarna i vissa mönster på kroppen och slås an på olika sätt beroende på dina behov.

Skålarnas vibrationer används även i auran.

Du ligger skönt nerbäddad under en filt med kläder på.


OBS! Klangmassage rekommenderas inte vid hjärtrytmstörningar, graviditet, lågt blodtryck, migrän eller starka depressioner.


"Om människan befinner sig i "samklang" med sig själv och sin omgivning kan hon skapa en mer harmonisk och inspirerande livstillvaro."


 • Klangmassage ca 60 min, 820 kr

 


Healing


Healing är ett samlingsnamn för olika tekniker där man jobbar med livsenergier som påverkar det mänskliga energifältet.  Om inte livsenergin får flöda fritt kan blockeringar uppstå och healing kan därför hjälpa till att lugna och lösa upp blockeringar.

Reiki healing

KLASSISK JAPANSK REIKI -

MED INSLAG AV KRISTALLHEALING


Reiki är en gammal japansk healing- och avslappningsmetod. Det är en mjuk och handpåläggande beröringsmetod och upplevs ofta lugnande till både kropp och själ.

Ordet Reiki är sammansatt av två japanska ord. Rei som betyder universell och andlig visdom, och ki som betyder livsenergi.

Reiki är en helande behandling som kan stötta immunsystemet. 

Reikienergin strömmar genom den som ger Reiki, och utövaren är endast en kanal för livsenergin.

När du tar emot behandlingen ligger du på en varm och skön behandlingsbänk med filt på dig. Du behåller kläderna på då energin går igenom kläderna.

Efteråt kan energin öka och du blir piggare.
Jag kombinerar även gärna Reiki med energin från kristaller till "CrystalReiki" eftersom kristaller förstärker energi på ett fantasiskt sätt.


 • Klassisk Reiki med inslag av kristallhealing 75 min, 790 kr
Distanshealing

REIKI DISTANSHEALING - INDIVIDUELLT ANPASSAD


Reiki healing fungerar lika bra på distans eftersom arbetssättet grundar sig på energifrekvenser.
Reikienergin strömmar genom den som ger Reiki till mottagaren. Och utövaren är endast en kanal för livsenergin. Reiki-energin är en intelligent energi och därför går healingen dit mottagaren bäst behöver det för tillfället.

Rekommenderad behandling av distanshealing är tre stycken med 1-2 veckors mellanrum.
Mellan behandlingarna samtalar vi för att utföra kommande behandlingar efter rätt behov.

Vid distanshealing kombinerar jag gärna Reiki med olika healingmodaliteter efter dina behov.


 • Reiki Distanshealing -  Individuellt anpassad 30 min 350 kr


Healing och kristaller

KOMBINERAD BEHANDLING AV OLIKA HEALINGMETODER


Kombinerad healingmetod är en blandning av olika healingmetoder och riktar sig till den som har något specifikt  klienten vill ha hjälp med. Det kan både vara psykiska och fysiska åkommor.
Olika healingmetoder är bra för olika saker. En del är mer lugnande, medan andra tillför mer energi.
Rekommenderad behandling är 3 ggr med cirka tre veckors mellanrum. Vi utvärderar vad som hänt sedan sist och bestämmer sedan vad du behöver näst. • Kombinerad behandling med olika healingmetoder och kristaller efter individuellt behov. 75 min, 790 kr

 


Stresshantering


Att uppleva stress är något som vi alla gör ibland, och det är en del av livet. Vad vi upplever som stress och vad vi gör för att motverka det är väldigt individuellt. Om vi blir stressade kortvarigt ex inför en viss situation eller uppdrag, men sedan går tillbaka till balans och vårt lugna läge, så är stress inte farligt. Det är när stressen blir långvarig, och vi ligger kvar på en konstant hög stressnivå som vi blir påverkade på djupet. Det är viktigt att ge sig tid för vila och återhämtning både för kroppen och hjärnan. Det kan vara att lyssna på sina egna behov, känslor, tankar, sin egen vilja, sätta sunda gränser och uppmärksamma sin egen självkänsla. Vi behöver göra det till en daglig vana att ta hand om oss själva. Ett sätt att leva!

Healing och kristaller

ÅTERHÄMTNINGSTERAPI


Känner du att livet snurrar på alldeles för fort, och att känslorna av stress tar över? Har stressen påverkat din kropp?

Du kanske upplever att du lider av stressrelaterad ohälsa?

Du kanske är på väg ur en utmattning, eller befinner dig i en?

Om något av det här stämmer på dig, så kan Återhämtningsterapi vara något för dig.


Återhämtningsterapi handlar om att se livet med kärlek, tillit och nyfikenhet. Att skapa balans genom att låta själens och hjärtats önskningar få ta större plats, och inte låta mindet, egot och yttre krav vara den styrande parten.

Återhämtningsterapi handlar inte om att komma tillbaka till "sitt gamla jag", utan om att skapa en ny hållbar väg framåt till ett bättre mående med mer balans och harmoni. Det handlar också om att hitta ditt inre lugn och trygghet.

Det är en holistisk metod där vi ser till hela människan och utgår ifrån att kropp och själ och sinne hänger ihop.

Vi fokuserar på att hitta orsaken till varför du känner dig stressad, och vad du behöver för att må bättre. jag finns med dig och stöttar dig i den processen.

Jag har tystnadsplikt, och det som kommer upp i samtalen stannar mellan oss.


Vi träffas vid tre tillfällen varannan vecka 60 min/

samtal.

Vi samtalar och blandar en del övningar som hjälper till att stilla sinnet och landa i "här och nu". Det kan vara Mindfulness, andningsövningar, meditation eller Sound healing. När vi stillar sinnet frigör vi utrymme för läkning och återhämtning.


Samtalen bygger på "De sex gyllene stegen i Återhämtning".


 • 3 samtal x 60 min - 1990kr (betalas vid första tillfället)
 • Du kan också betala 700kr /gång.


         Återhämtningsterapi och Stresshantering 

         är godkänt som friskvård.

 


Tapping


Tapping är en metod där du använder dina fingrar för att lätt knacka på specifika punkter på din kropp. Syftet är att främja avslappning och minska stress eller obehagliga känslor. Det bygger på principerna från akupunktur, en traditionell kinesisk medicin. Men istället för att använda nålar som i akupunkturen knackar vi på specifika meridianpunkter. Det kan också hjälpa dig att hantera oro, smärta och förbättra ditt välbefinnande.

Healing och kristaller

TAPPING


Man kan förenklat säga att tapping är som en sorts akupunktur utan nålar, där man istället för nålar tappar (knackar) på specifika meridianpunkter på kroppen. Det är våra energibanor som vi har i kroppen som inom kinesisk medicin kallas för meridianer. I dessa finns vår livsenergi, chi, som går genom kroppen. Genom att vi tappar på dessa punkter och stimulerar dom, så kan det hjälpa till att lösa upp ev blockeringar som kan finnas i kroppen. Detta gör att energin kan flöda lättare, och det är viktigt med ett bra enenergiflöde för att vi ska må så bra som möjligt i livet.

Det finns många olika tappingmodeller som ex TFT-tapping, Energi-Tapping, Qigong-Tapping och SEFT, men den allra vanligaste metoden är den som kallas EFT-tapping. I EFT som står för Emotional Freedom Technique spelar känslorna en väldigt viktig roll. EFT är nämligen kopplat till att vi får kontakt med våra känslor som i sin tur är kopplade till vissa situationer, mönster, tankar eller beteenden samtidigt som vi tappar och pratar högt om dem. Vi vill få upp känslorna så mycket som möjligt för att sedan lugna ner dem med hjälp av Tapping. Då lugnar vi känslorna från roten, så att de kan förbli lugnade.

Vår hjärna är formbar hela livet, så vi kan hjälpa oss själva att programmera om det som inte gynnar oss. Tapping hjälper till att lugna vårt nervsystem. Genom att tappa på dessa olika punkter stimulerar vi neuroprocesser i hjärnan. Det finns vetenskapliga studier på detta.

EFT tapping berör oss både SENSORISKT när vi tänker, säger, pratar högt och hör oss själva. Det berör oss MOTORISKT då vi rör oss själva vid knackningarna med fingrarna, samt KOGNITIVT då vi känner känslorna kring det vi tappar kring. 


Vi kan Tappa kring många olika saker ex:

PROBLEM som stress, ångest, oro, smärta, relationer, minska spänningar mm

FÖRBÄTTRINGAR som självförtroende, självkänsla och självbild, självkärlek, koncentration, energi, avslappning mm

MANIFESTERINGAR som jobb, hus pengar eller andra önskningar, mindset (löser upp det som blockerar oss)


Ja, det finns många möjligheter med TAPPING!


     

        720 kr/ session.

        En session är ca 60 minuter.

         

        Tapping är godkänt som friskvård.

Viktig Information


Healing, massage och andra alternativa behandlingar ersätter inte traditionell sjukvård. De är ett komplement till dem. Om du har problem av medicinsk art, vid sjukdom eller användning av mediciner, konsultera alltid läkare före bokning av tid.

Detta är särskilt viktigt vid användning av mediciner och eteriska oljor i kombination.