"EN OAS FYLLD AV TRYGGHET, AVSLAPPNING OCH HARMONI"


HARMONIHYDDAN


HEALING OCH MASSAGE I MJÖLBY

HarmoniHyddan är en liten oas i lantlig miljö utanför Mjölby, mitt på den Östgötska slätten. Hit kan du komma för att varva ner och ta en paus från vardagen. Pauser är viktiga för vår återhämtning och vårt välmående. De ger oss förnyad kraft och livslust.


Här erbjuder jag holistiska behandlingar för både kropp och själ i form av både energifylld healing och massage som passar vare sig du vill mjuka upp muskler eller njuta av härliga dofter från eteriska oljor. Hos mig kan du också få känna de helande vibrationerna i soundhealing från klangskålar.

OM MIGÅTERHÄMTNINGS- OCH HELHETSTERAPEUT


Jag heter Helene Hjertstedt och har ett brinnande intresse för hälsa och healing. Jag ser varje dag möjlligheter att  förbättra både hälsa och välbefinnande.

 

Jag har alltid varit en aktiv person. Men 2005 var jag med om en trafikolycka som resulterade i i en whiplashskada och mycket smärtproblematik. Det ledde till att jag behövde ett nytt sätt att ta till mig positivt tänkande. Tillsammans med en längtan om att förbättra min hälsa kom jag i kontakt med olika sorters alternativmedicin och 2017 gick jag min första healingkurs. Syftet var då att heala våra egna djur. Men kursen väckte mitt intresse på allvar, så direkt efter gick jag min första reiki-utbildning.

Sedan dess har jag bara fortsatt att fördjupa mina kunskaper, och nu är jag Reikimaster. Healing överhuvudtaget är något jag verkligen tycker är fantastiskt att jobba med. Jag är även utbildad kristallhealer och har utbildning i healingmassage, avslappningsmassage, aromaterapi och klangmassage. Behandlingar som kan påverka både vår fysiska och emotionella hälsa. Jag är färdig Återhämtningsterapeut för stresshantering, och studerar även till Certifierad Tappinginstruktör.

 

För mig är det viktigt att de produkter jag använder i behandlingar håller en hög kvalitet. Jag använder mig därför av Young Livings fina eteriska oljor eftersom de är 100 % rena. Jag samarbetar också med Grevinnans Rum som är ett lokalt företag från Gränna. Där tillverkar de underbara ekologiska och veganska produkter. Allt där är handgjort med kärlek. Maria Åkerberg är också ett svenskt företag med bl a fina massageoljor, som också innehåller eteriska oljor för olika ändamål. 


I min egen resa upptäckte jag att för att nå ett bättre mående behövde jag uppmärksamma både kropp och själ. Det är därför viktigt för mig med ett holistiskt arbetssätt. Jag ser nu fram emot att hjälpa dig till ökat välbefinnande genom en välgörande stund av återhämtning!
 - Välkommen!

Utbildning i healing & massage

ÅR    UTBILDARE          DIPLOM OCH CERTIFIERING


2017 VITA SAFIREN  - ALPODA HEALING FÖR DJUR OCH VÄXTER
2017 VITA SAFIREN -  MIKAO USUIS REIKISYSTEM FÖRSTA GRADEN

2017 VITA SAFIREN -  MIKAO USUIS REIKISYSTEM ANDRA GRADEN

2018 ULLA FAGERÅS - REIKI
2018 SANNA MI VINDEJ -  HEALINGMASSAGE
2018 VITA SAFIREN -  KUNDALINI REIKI MASTER

2018 VITA SAFIREN  -  PURPLE REIKI

2018 VITA SAFIREN  -  MERIDIAN FLUSH HEALING OCH SPOLNINGSTEKNIK
2018 VITA SAFIREN  -  FULL SPECTRUM HEALING
2018 VITA SAFIREN  -  MÅNLJUSHEALING
2018 VITA SAFIREN   -  SOLLJUSHEALING
2018 VITA SAFIREN  -  QUAN YIN HEALINGMETOD
2019 KRISTALLAKADEMIN  - KRISTALLHEALING
2019 VITA SAFIREN - ETERISK KRISTALLHEALINGMETOD
2019 VITA SAFIREN - SUPER 7 KRISTALLENERGIHEALING
2019 VITA SAFIREN - ANEMONE ETERISK VÄXTENERGIHEALING
2019 CAMILLA WENGELIN - HELA DITT INRE MED INKASHAMANSK ENERGIMEDICIN
2020 VITA SAFIREN - USUI SHIKI RYOHO REIKI MASTER
2020 YOUNG LIVING - REGNDROPPSMASSAGE & REGNDROPPSTEKNINK
2021 YOUNG LIVING - AROMAMASSAGE
2021 VITA SAFIREN - IMARA REIKI
2022 HARMONIQA, Tina Ribbershed - LYMFSYSTEMET OCH DITT LYMFFLÖDE

2022 HARMONIQA, Tina Ribbershed - HOT STONE MASSAGE

2023 ULLA FAGERÅS - KLANGMASSAGE / SOUND HEALING (meditation)

2024 SOULFUL LIVING HOLISTIC - Återhämtningsterapeut